Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Radovi u ambulanti u Zmaj Ognjena Vuka

Zbog radova u Domu zdravlja u ulici Zmaj Ognjena Vuka 19, koji počinju danas, 8. jula, lekari i sestre Službe opšte medicine smešteni su u ambulante na Novom naselju, Limanu i u Rumenačkoj ulici.  

Gradska vlast smenjuje direktora Spensa?

Dosadašnji vršilac dužnosti direktora Spensa, Borislav Rajkov, najverovatnije neće biti izabran za ovu poziciju na konkursu, jer gradski čelnici nisu zadovoljni njegovim radom, saznaje nezvanično 021.

Temerin dobija kompleks sportskih terena

Opština Temerin biće bogatija za dva velika sportska rukometna terena, na kojima će biti zastupljena i košarka i odbojka, kao i za dva opremljena dečja igrališta, u čiju će izgradnju biti uloženo ukupno sedam miliona dinara.

Vojvodina izvezla najviše robe

Najveće učešće u izvozu iz Srbije u prvih pet meseci ove godine imali su Vojvodina i region Šumadije i zapadne Srbije sa po 32,8 odsto, dok je najveće učešće u uvozu imao Beogradski region - 42,5 odsto, pokazali su podaci Republičkog zavoda za statistiku (RZS).

Odbojkaši Srbije i Italije u Dečijem selu

Odbojkaške reprezentacije Srbije i Italije, funkcioneri nacionalnog saveza i svetske federacije, kao i predstavnici lokalne vlasti posetili su danas Dečije selo u Sremskoj Kamenici i deci u domu bez roditeljskog staranja podelili poklone.

Apel da se ne spaljuju žetveni ostaci

U proteklih deset godina u Vojvodini je stradalo oko 1.000 hektara šuma i obraslog šumskog zemljišta. Pošto je u toku žetva, iz "Vojvodinašuma" apeluju na vlasnike poljoprivrednog zemljišta da ne pale žetvene ostatake kako ne bi došlo do nekontrolisanog širenja vatre.